.

Karpetten

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door Faay Wonen

Karpetten

Goed gekleed

Kies voor een op maat gemaakt kleed, precies in de maat, kleur of vorm die bij jou past. Zo breng je Haute Couture in je interieur!

Vintage

Met Vintage krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Maak je eigen kleed op maat of ga voor kamerbreed tapijt. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen; een perfecte basis voor een eclectisch interieur met een gedurfde, persoonlijke uitstraling. Er zijn natuurlijke toon-op-toon tinten in deze collectie voor een klassieke, natuurlijke sfeer. Maar ook dessins in trendy kleuren waardoor een spannend contrast ontstaat; de perfecte eyecatcher in een industrieel of modern interieur. Bonaparte Vintage voor meer persoonlijkheid in je interieur!

Karpetten

Karpetten

Karpetten

Karpetten

Een karpet recht of rond, het kan beiden. Rond is over het algemeen wat zachter en speelser, maar soms is een groot rechthoekig kleed fraaier in de ruimte waaronder een royaal kleed onder de (hoek)bank.

We denken graag met je mee!

Rond

Ronde vloerkleden zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurs. Benieuwd waarom deze vorm zo populair is?

Ronde vormen en zachte vriendelijke vormen in combinatie met comfortabele materialen en warme kleuren zien we steeds vaker terugkomen in het interieur.

Dit is niet zo gek. Naast dat ronde vormen ervoor zorgen dat een ruimte minder hoekig wordt, hebben deze vormen ook een positief effect op onze gemoedstoestand. Rond ervaren we namelijk als zacht en vriendelijk. Ze doorbreken de harde, rechte lijnen in het interieur en zorgen voor een eigentijdse sfeer en een speels effect in de ruimte.

Inspiratie

Art deco | Targett

Art deco | Targett

Perletta

Orla kiely

Karpetten

Karpetten in verschillende kleuren en afmetingen

Kom eens langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld eens een sierkussen mee die op de bank ligt en wellicht een paar foto's van je inrichting. Samen kunnen we dan rustig kijken wat het best bij jou past.

 

 

Karpetten

Karpetten

Perletta

Karpetten

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook