.

Karpetten

Laat je inspireren door Faay Wonen

Een mooi karpet kun je vinden bij Faay Wonen. Dit geeft extra sfeer en warmte in je interieur. Karpetten vind je in de meest uiteenlopende kleuren, structuren, materialen, vormen en afmetingen. 

En extra fijn een karpet zorgt voor demping van het geluid. Zo word het minder gehorig in de ruimte.

 

Perletta Structures Collection

De Perletta Structures Collectie bestaat uit 13 verschillende texturen wol beschikbaar in 36 moderne kleuren!

Durf kleur te kiezen!

Breng kleur in je interieur!

Een belangrijk onderdeel van je interieur is kleur. Een vloerkleed wordt vaak als laatste in een ruimte geplaatst om de meubels bij elkaar te brengen en warmte te creëren. De kleur van het vloerkleed moet dus naadloos aansluiten op de rest van de gebruikte kleuren in jouw interieur.  

Ontdek ook de ronde vloerkleden

Ronde vloerkleden zijn dé manier om de vaak rechthoekige lijnen in uw kamer te doorbreken. Daarnaast zorgen ze voor een speels effect. 

Perletta vloerkleden

 

Perletta: 'houden van natuurlijke materialen'!

Alleen met natuurlijke materialen kun je de uitstraling van onze vloerkleden creëren. Door deze materialen te combineren met verschillende technieken kunnen we een grote diversiteit aan texturen en kleuren leveren. Natuurlijke materialen hebben niet alleen een unieke look, maar voelen ook comfortabel aan. Daarnaast hebben ze een minder grote impact op onze planeet dan andere materialen. Bij het maken van onze vloerkleden gebruiken we materialen als wol en eucalyptus. In de afwerking worden jute, sisal en katoen toegepast.

Maatwerk zit in ons DNA!

Maatwerk is één van onze kenmerken. Wij zijn ervan overtuigd dat het juiste vloerkleed op de juiste plaats een ruimte enorm kan verfraaien. Het brengt de meubels bij elkaar en zorgt dat een kamer ruimer en uitnodigend aanvoelt. Hierbij is het belangrijk dat de afmeting van het vloerkleed perfect aansluit op jouw ruimte. Om deze reden zijn al onze vloerkleden in jouw gewenste afmeting te verkrijgen!

Door het gebruik van technieken zoals weven en tuften is het mogelijk dat wij onze vloerkleden op zeer grote afmetingen kunnen maken. Twijfel je nog over de afmeting van jouw ideale vloerkleed?

Vraag naar de mogelijkheden of kom langs in de winkel, zodat we samen kunnen kijken wat het best bij u past.

 

Vloerkleden

 

Brink & Campman


Bij Brink en Campman maken ze al 125 jaar vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden hiermee motiveren keer op keer om de meest unieke en vernieuwende vloerkleden te ontwerpen en te maken.

Kom eens langs in onze winkel en bewonder de collectie en stalen. Indien gewenst kunnen we met u meedenken naar de perfecte match met uw interieur.

 

Arabiska

Handgeknoopt

 

Arabiska van Brink & Campman

Met dit vloerkleed maak je een statement in je interieur! Dit leuke design in zwart /wit is er in verschillende motieven. Past vrijwel in iederdere woonkamer en is tijdloos en goed te combineren met bestaande meubels.

Brink & Campman

Faay wonen werkt al enige tijd samen met dit mooie Nederlandse merk Brink & Campman. Wij staan u graag bij met het uitzoeken van uw nieuwe vloerkleed.

Kom eens langs in de winkel en neem de tijd om te kijken en vergelijken.

 

 

van Besouw

150 jaar toonaangevend!

 

Historie van Besouw

Van Besouw bestaat inmiddels 150 jaar en is uitgegroeid tot een toonaangevende producent van tapijt.
Door het fantastische kleurgebruik en de strakke stylering is er veel mogelijk!

Of u op zoek bent naar een recht vloerkleed, rond of een organische vorm...het kan allemaal.

Wij kunnen dit samen met u oppakken in de winkel of vraag naar de mogelijkheden.