.

Vinyl vloeren bij Faay Wonen

Vinyl vloeren bij Faay Wonen

 

✔ Persoonlijk advies  ✔ Kamerbreed vinyl  ✔ Voor vloer en trap

Een vinyl vloer voelt zacht en warm aan. Behalve dat vinyl lichtverend is, is het een ideale optie voor op een vloerverwarming. Tel daarbij op dat de vinyl vloer je kamer een moderne uitstraling geeft en makkelijk te onderhouden is en je snapt waarom de vloer populair is. Bij Faay Wonen heb je volop keuze als het gaat om de structuur, het dessin en de kleur van je vinyl vloer.

De voordelen van een vinyl vloer:
✔ Warm en zacht
✔ Geluiddempend
✔ Onderhoudsvriendelijk
✔ Duurzaam
✔ Vochtbestendig
✔ Ruim assortiment​​​​​​

Vinyl vloeren met betonlook of houtlook

Ga je voor een vloer met een geweven structuur of één met een natuurlijke print? Voor een industriële betonlook of voor een warme houtlook? Faay Wonen heeft een uitgebreid assortiment vinyl vloeren. Of je de vloer nu een robuuste, elegante, moderne of meer speelse uitstraling wilt geven, met ons vinyl kun je alle kanten op. Wil jij weten welke vinyl vloer het beste bij jou past? Onze vloerspecialisten laten het je graag zien.

Vinyl vloer laten leggen door Faay Wonen

Faay Wonen legt vinyl vloeren in het hele huis. En omdat we werken met kamerbreed vinyl op rollen van 2 en 4 meter breed, doen we dat vaak naadloos. Met vinyl verrijk je niet alleen je woonkamer of slaapkamer, door het waterbestendige karakter is vinyl ook een prima optie voor in de keuken en in de badkamer. Net als dat vinyl om kwaliteits- en veiligheidsredenen ook in winkels, kantoren en scholen een gewilde vloer is. Waar we de vloer ook voor je leggen, we beginnen altijd bij de basis. We meten de vloer eerst goed in en zorgen ervoor dat de ondergrond vlak, droog en schoon is.

Verschil tussen vinyl en PVC

Hoewel vinyl vloeren en PVC vloeren veel gelijkenissen vertonen, zijn er wel degelijk verschillen. Zo is vinyl in grotere afmetingen verkrijgbaar, houdt het meer geluid tegen en voelt het soepeler aan. PVC is juist weer wat steviger en robuuster, wat normaal gesproken ook een langere levensduur met zich meebrengt. Beide vloeren zijn gemaakt van kunststof en hebben een sterke toplaag. Ook met betrekking tot het onderhoudsgemak ontlopen vinyl en PVC elkaar nauwelijks.

Vinyl kopen in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.