.

Nieuw dekbedovertrek nodig? Faay Wonen heeft een fraaie collectie van verschillende merken.

De mooiste dekbedovertrekken vind je bij Faay Wonen in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven

Je bedtextiel mag een eye-catcher zijn in jouw slaapkamer. De keuze voor je dekbedovertrek en hoeslaken ademt wie jij bent. Daarnaast is de kwaliteit van het bedtextiel ook van belang, je ligt er toch diverse nachten onder te draaien en keren. Kom bij Faay Wonen in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven eens langs om een kijkje te nemen tussen ons mooie linnengoed. 

Bepaal het uiterlijk van je bed met het bedtextiel van Faay Wonen

Bedtextiel is bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Immers, het bed neemt in de slaapkamer een centrale plaats in en op dat bed ligt het bedtextiel.

Er is zoveel keuze dat je je dekbedovertrek en kussensloop perfect kunt afstemmen op de sfeer van de slaapkamer. Klassiek, modern, landelijk of romantisch; we hebben het bij Faay Wonen allemaal.

Daarnaast vind je bij ons een uitgebreid assortiment hoeslakens, spreien, plaids, moltons en losse sierkussens. Kom eens langs om een kijkje te nemen.

Bedtextiel voor een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed, twijfelaar of lits jumeaux

Voordat je nieuw bedtextiel aanschaft, is het goed om te weten welke maat jouw matras heeft. Een eenpersoonsbed is tussen 70 en 100 centimeter breed. Een dekbedovertrek voor een eenpersoonsbed is    140 x 200/220 centimeter groot.

Bedden met een breedte van 120 noemen we een twijfelaar en van   140 centimeter breed een tweepersoonsbed. Hierop passen dekbedden van 200 x 220 centimeter.

Heb je een bed van meer dan 160 centimeter breed, dan spreken we ook wel van lits jumeaux. Hierop hoort een dekbedovertrek van 220 x 240 cm. En als je bed twee meter breed is, dan raden we een dekbed en overtrek van 260 x 220 centimeter aan.