.

NOX

NOX boxsprings kun je kopen bij Faay Wonen in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven

Ontdek de collectie

Ontdek wat het maatwerk van NOX voor jouw nachtrust kan betekenen

NOX bied je het beste op het gebied van slaapsystemen. Onze collectie bestaat o.a. uit maatwerk boxsprings, lattenbodems en matrassen. Met behulp van ons E-NOX meetsysteem maken we een profielschets en komen we samen tot de voor jou perfecte slaapoplossing. Kom bij ons in Oudewater langs om de producten te testen.

NOX bij Faay Wonen - maatwerk in slapen 

Kies je voor een NOX Custom Made matras, dan kies je voor puur maatwerk. Ieder mens is uniek en dat weten we bij NOX als geen ander. Bij NOX kies je geen hard, zacht of medium matras. Bij NOX kies je je eigen Custom Made matras. Hiermee ben je verzekerd van het juiste ligcomfort!

Uniek zijn onze Custom made boxsprings, die speciaal worden afgestemd op het mannen-en vrouwen lichaam.

Wij helpen je graag bij het kiezen van het bed dat het beste bij je past. Kom langs bij Faay Wonen in Oudewater!

Een Nox bed kopen in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven

Met NOX kiest je je eigen stijl!

De modulaire hoofdborden uit de NOX collectie worden naar keuze afgewerkt met een rand, bies en/of knopen. Aan de afwerkingsdetails wordt de grootste zorg besteed. Je heeft een ruime keuze in hoogwaardige meubelstoffen en elke NOX boxspring wordt met de grootste zorg gestoffeerd.

Nieuwe technieken, gecombineerd met pure ambacht, maken van ieder Nox bed een waar kunstwerk! Kom het bewonderen en ervaren bij Faay Wonen in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven.

Boxsprings en matrassen op maat in Oudewater

Geen mens is hetzelfde. Dat is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze Custom Made slaapsystemen.

Met NOX kies je voor puur maatwerk, zowel voor de bedbodem als de matras. Onze boxsprings, matrassen en lattenbodems zijn ontwikkeld volgens de nieuwste ergonomische inzichten en zowel de matras als de bedbodem worden bij NOX op maat gemaakt.

Op je lijf geschreven dus!

Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvend slaapadvies op maat!

slaapadvies

Faay Wonen, jouw NOX specialist in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven.

Faay Wonen is dé NOX specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment NOX boxsprings, matrassen, bedden en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Oudewater naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook