.

Forbo

Unieke vloeren van Forbo: Marmoleum, Novilon en Allura

Advies over Marmoleum

Marmoleum vloer van Forbo kopen in Woerden, Gouda en Schoonhoven

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloeren voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Faay Wonen in Oudewater verkoopt vloeren van Forbo. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje in het grote assortiment.

Een Marmoleum vloer van goede kwaliteit die bij jouw wensen past

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn vloeren gemaakt met groene energie. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling: elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past.

Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast heeft Forbo voor het produceren van vloeren milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Faay Wonen in Oudewater.

Milieuvriendelijke vloer van Marmoleum bij Faay Wonen in Oudewater

In Oudewater wordt Marmoleum verkocht door Faay Wonen. Marmoleum is een soort linoleum. Deze vloerbedekking kun je wel een 'groene' vloer noemen. Het is voor 97% van natuurlijke materialen gemaakt, zoals jute, vlas, lijnzaadolie en hars.

Marmoleum kan goed tegen een stootje. Het heeft een levensduur van wel dertig jaar en is daarna te recyclen tot energie, meer energie dan dat het productieproces kostte.

Marmoleum is verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Er is altijd een vloer die bij jou past.

Voordelen van Marmoleum op een rijtje:

  • Mileuvriendelijk
  • Sterk
  • Lange levensduur
  • Veel mogelijkheden qua uiterlijk

Marmoleum, Novilon en Allura vloeren bij Faay Wonen in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven

Marmoleum
Novilon
Alura

persoonlijk interieuradvies

Faay Wonen, jouw Marmoleum specialist in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven.

Faay Wonen is dé Marmoleum specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Marmoleum en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Oudewater naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw Marmoleum vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook