.

Blog

Trendkleuren 2023

Deze trendkleuren van 2023 zijn onmisbaar in jouw interieur. Inmiddels leven we alweer een tijdje in het jaar 2023. Om jouw interieur helemaal up to date te houden, vertellen we je wat de trendkleuren van 2023 zijn. In dit jaar staan vooral natuurlijke tinten, maar ook statement kleuren centraal. Benieuwd welke kleuren dit zijn? Lees dan snel verder.

Viva Magenta
Magenta is een opvallende kleur die je in 2023 steeds vaker terug zult zien komen in het interieur. Het is de perfecte samenstelling van roze, rood en paars. Op het eerste gezicht lijkt het lastig om deze kleur te stijlen, dus wij zullen je vertellen hoe dit wel kan! Combineer magenta bijvoorbeeld met lichtblauw, grijs, taupe en khaki. Wil je de ruimte liever in één kleurthema houden? Kies dan voor paars, zalmroze of bordeaux.

Hoe? Er zijn tal mogelijkheden om deze prachtige kleur, subtiel in je interieur terug te laten komen. Kies bijvoorbeeld voor magenta kleurige gordijnen voor in je slaapkamer voor een romantische uitstraling.

Vining Ivy
Deze kleur bestaat voornamelijk uit groene en blauwe tinten. De edelsteenkleur straal rust en balans uit. Vining Ivy is perfect om in een ‘Hotel chique’ interieur te verwerken, in combinatie met bijvoorbeeld gouden details.

Hoe? Koop dit jaar bijvoorbeeld velours Vining Ivy gekleurde kussens om je beige of bruine bank een chique uitstraling te geven.

Nordic Green
De naam verklapt het al, Nordic Green is een scandinavische licht groene kleur. Deze kleur zorgt voor rust en frisheid in je interieur. De kleur is met zowel koele als warme kleuren te combineren. Om hem zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen kun je denken aan wit, beige, lila en andere groentinten. Op het eerste gezicht lijkt deze kleur erg koud, maar door hem op de juiste manier toe te voegen aan je interieur wordt hij heel sfeervol!

Hoe? Kies bij een warme houten vloer bijvoorbeeld voor een Nordic green tapijt om zo een scandinavische uitstraling te creëren.

Begint het na het lezen van deze blog al te kriebelen om je interieur weer helemaal om te gooien? Kom dan snel langs in onze winkel in Oudewater en laat je adviseren door een van onze stylisten voor kleuradvies. Zo kunnen we samen kijken welke kleurtrend van 2023 het beste in jouw interieur past!

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.