.

My Nox Pocket in Oudewater

Een basismodel van Nox, maar dan wel compleet. Welk comfort je ook kiest, de Boxspring My Nox Pocket slaapt comfortabel. De pocketveren in het onderstel bezorgen je de perfecte drukverdeling. En dankzij de antisliplaag op het bovenvlak van de box, blijft je matras keurig op zijn plaats.

Vanaf € 2.540,00

Laten we bij de basis beginnen: waar komt mijn toekomstige matras op te liggen? Het is erg belangrijk om te zorgen dat de ondersteuning van het toekomstige matras precies is wat het nodig heeft. Heb je dan ook nog het liefst een boxspring? Dan is de My NOX Pocket een goede keuze.

 

De My NOX Pocket is voor 3 comforttypes in te stellen: soft, medium en firm. Door de thermisch geharde pocketveren, heb je goede kwaliteit die geen breuken oploopt. Ook prettig; er zit een anti-slip laag op het grootste gedeelte van de bovenkant, waardoor het matras goed blijft liggen.

 

Lijkt je dit een goede keuze? Kom dan naar onze winkel voor een advies op maat. Jouw Slaapkenner adviseur kan met een analyse goed bekijken wat het beste past bij jouw slaapwensen.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032210884
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten