.

A-sleep Boxspring in Oudewater

Hoe slaap jij het liefste? De A-Sleep boxspring tover je in 6 stappen om in je eigen bed. Of je nu voor de vlakke of elektrisch verstelbare variant kiest, je geniet van kwaliteit en design.  

Vanaf € 1.279,00

Kwaliteit en design komen samen bij de A-Sleep Boxspring. In 6 stappen creëer je jouw eigen boxspring. Of je nu kiest voor een vlakke uitvoering of voor een elektrische, of je nu een topdekmatras wilt of niet. Op de A-Sleep Boxspring lig je zoals jij dat wilt. Het luxe bed is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren.

Bijvoorbeeld deze vlakke boxspring bestaat uit een boxspring bodem en A-Sleep matrassen, waaraan uiterste zorg is besteed. Deze bedbodem met 7 zones interieur geeft je, samen met de A-Sleep matrassen naar jouw keuze, de beste ondersteuning tijdens de nachtrust. Elke slaaphouding is in balans door deze ondersteuning gedurende de nacht. Met A-Sleep sta je 's morgens weer uitgerust op.


Faay Wonen is slaapspecialist in de regio Woerden, Gouda en Schoonhoven en heeft dit merk in het assortiment. A-sleep staat voor comfort en gemak tegen een betaalbare prijs.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900032341892
Eenheid Stuk
Merk A-Sleep

Nog geen resultaten