Merk logo

Auping bedden bij Faay Wonen in Oudewater

Bij Auping is een goede nachtrust de doelstelling. Met topkwaliteit bedden, boxsprings, kussens en bedtextiel draagt Auping zorg voor jouw nachten. Zo ga je de volgende dag weer energiek aan de slag.

Image slide
Auping bij Faay Wonen in Oudewater
Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Faay Wonen

Auping bedden en boxsprings

Auping bedden en boxsprings zijn geliefd vanwege hun unieke design, hoogwaardige materialen en het heerlijke liggevoel. Bedden en boxsprings van Auping dragen bij aan een optimale nachtrust, zodat je uitgerust weer opstaat.

NU DE BOVENSTE LAAG CADEAU!

Onze boxsprings zijn vernieuwd.
Alle Auping boxsprings bieden comfort in elke laag, met de juiste ondersteuning! Tijdelijk krijg je een dekbed-en kussenpakket ter waarde van 579,- cadeau*! Nog meer slaapcomfort dus.

* klik hier voor de actievoorwaarden.


Maak een afspraak

Kussens van Auping

Niet alleen het bed en matras zijn belangrijk om lekker te slapen. Ook een passend kussen is belangrijk voor een goede lighouding en een uitgeslapen gevoel. Een Auping hoofdkussen draagt bij aan de ontspanning van de nek en schouders. Dit is essentieel voor het maken van een goede nacht!

Auping bedtextiel bij Faay Wonen

De sfeer in de slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust. Auping heeft daarom een lijn met hoogwaardig bedtextiel, waarmee je jouw slaapomgeving sfeervol aankleedt. De dekbedovertrekken met unieke dessins maken je slaapkamer helemaal af. Bovendien zijn alle stoffen gemaakt met oog voor duurzaamheid en het milieu. Biologisch katoen, satijn en zijde: jij kiest wat het beste bij jou past.


Neem contact op met Faay Wonen voor meer informatie

Nieuwsgierig geworden?

Faay Wonen in Oudewater laat je graag nog veel meer Auping producten zie, zoals bijvoorbeeld matrastoppers, dekbedden en spreien. We adviseren je graag!


Maak een afspraak

Faay Wonen in Oudewater, voor al jouw Auping:

- Bedden en bedbodems
- Boxsprings
- Bedbodems
- Matrassen
- Toppers
- Kussens
- Dekbedden
- Bedtextiel
- Spreien